collage aanleg bak

Nieuwe binnen rijbak is eindelijk klaar!

Begin 2017 ging er weer een grote wens in vervulling. Na maanden van slopen, breken, scheppen en verven. Onze eigen binnen rijbak voorzien van een hypermoderne bodem en beregening. Met hulp van heel veel vrienden en familie hebben wij deze metamorfose voor elkaar weten te krijgen. Kijk hieronder naar een impressie van deze grote klus!

Nu kunnen wij in weer en wind gewoon lekker droog rijden! Dankzij het geïsoleerde dak is het zelfs op hete zomerse dagen heerlijk koel binnen en heb je geen enkele last van vliegen of dazen! In de winter hebben mensen uit de buurt al ontdek dat je hier heerlijk rustig kunt rijden op dagen dat buiten rijbakken zijn bevroren of te nat zijn. Nieuwsgierig? Neem contact op met ons!

Share this post

Locatie

Ooldselaan 32
7245 PR Laren (Gld)

Contact

Telefoon : + 31 (0) 6 155 930 25
Email : info@stalrhosyr.nl

In- en Uitchecken

Inchecken vanaf 15:00
Uitchecken tot 11:00